Google
 
Web Hrvatska

nedjelja, rujna 10, 2006

Fluminense riders party 2006 Kaštel Grobnik

Ukratko, bilo nam jako dobro, opušteno i sito( besplatni fažol i to odličan ). Atmosfera odlična, zidine, motori, društvo, svirka, sve pet.
Naduže, najprije smo se za ostalima na prvoj cesti desno (neka široka) nešto prije samog grada uputili svi zajedno valjda u dvorište neke kuće na vrhu. Tu smo se izokretai i nitko nas nije začudo ispsovao (tko zna koji smo bili po redu pa su odustali). Jedan nam je lik čak rekao da su promijenili mjesto party i da on misli da su na Kostreni...???
Međutim sva sreća u tom gubljenju ugledali smo jedan natpis "MOTO" sa strelicom prema nekamo i uputili se pa kud stignemo. Naravno opet smo se našli tamo di smo skrenuli i di sada. Dolazi kolona motora i svi samouvjereno piče tamo gdje smo mi upravo bili... Ti bokca tko je tu lud tko blesav, a tko oboje. Ništa odluka je pala idemo desno u grad pa ...bo.
Uglavnom ja i maxi i još jedan R1 sa nama koji nam se pridružio u onom dvorištu u grad Grobnik pa po cesticama i na sam vrh brda onako po intuiciji i etooo ti motoorrraaaa !!! :-)))
A sada evo i par sličica. Pozdrav društvu i Fluminensima, i blizanac drž se dok možeš :-))).
blizanac nam je bubnjao :-)
'why not'
'why not'
hot 'why not'
vanzemaljci
kako ste se stisli-author Čox (sandra i mrle, stormbringeri i maxi i Mrs.O)
U pozadini Ivan i Nekid, u prvom planu Saletov brat i gladni Čox
Čox i žena mu

0 Comments:

Objavi komentar

<< Home

Counter
Counter